SC Millingen 1 - SV Hatert 1


Voor SC Millingen staat op zondag 15 oktober een thuiswedstrijd op het programma. Op de Hove spelen we dan tegen SV Hatert uit Nijmegen.          

Vorig seizoen stond deze wedstrijd al op de 1e speeldag op de kaart. Millingen won toen met 2-1 door goals van Joey Wijnhoven en Sam van der Velden. Beide teams hebben in de huidige voetbaljaargang nog niet gewonnen en hebben de punten allebei hard nodig. Hoofdtrainer bij de rood-blauwen is sinds medio 2017 Zsolt Kovacs die we het laatst bij Eendracht’30 uit Mook tegen kwamen. In tegenstelling tot de thuisclub zien we bij Hatert niet al te veel mutaties vergeleken met vorig jaar. Keeper Eef Booltink, Joris Poelen, Jorrit Fleuren, Luuk Smeekens en o.a. Justin van Hest zullen zondag dus opnieuw van de partij zijn.    

Millingen speelde afgelopen zondag niet onverdienstelijk tegen Rood Wit maar kon het uiteindelijk ook door de vele blessures niet redden in Groesbeek waardoor de club pas twee punten heeft behaald. Hatert is natuurlijk van een andere categorie dan de bewoners uit het kerkdorp van Groesbeek maar het zal zeker geen gemakkelijke wedstrijd worden voor de blauw-zwarten. Veel zal ervan afhangen in hoeverre de ziekenboeg bij Millingen gevuld blijft of leger is geworden tegen de tijd dat het weekend nadert. Afgelopen dinsdag werd er geoefend tegen DVV uit Duiven en dat leverde een 2-1 overwinning op.  

Er wordt om 14.30 uur afgetrapt op Sportpark De Hove en de heer Erik Bleekman uit Kilder is door de KNVB als leidsman aangesteld.  

 

 

 

 

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn