SC Millingen 1 - SCP 1

 SC Millingen hervat de competitie na de winterstop met een thuiswedstrijd. Op zondag 20 januari komt SCP uit Puiflijk op bezoek. De wedstrijd op Sportpark De Hove begint om 14.00 uur.   

Een oude bekende komen we vandaag tegen. De groen-witten hadden hun topjaren in de seizoenen
2003-2007 toen men binnen 3 jaar promoveerde vanuit de 6e klasse naar de 3e klasse. Van de topselectie uit die tijd zijn alleen Rik Baars en William van den Akker nog aanwezig evenals clubhopper Michael Zuidhoek. Trainer is Gerard van Zwam die na de huidige voetbaljaargang verhuist naar Unitas uit zijn woonplaats Wamel. Verder staat er in de figuur van Nick Degen (ex-DIO) een klasse keeper in de goal. Clubtopscorer is Joël Willems die tot op heden 4 keer gescoord heeft.

 Millingen heeft het helemaal niet slecht gedaan in de eerste periode van het seizoen al hoewel de
start uitermate stroef was. Het begon met onnodig punterlies tegen 10 man van SV Nijmegen en de week erop was de 4-1 nederlaag in Hernen tegen UHC gewoon een blamage. Behalve het foutje in Nijmegen tegen Krayenhoff werd er daarna prima gevoetbald. Het team behaalde in de laatste 5 wedstrijden 11 punten en scoorde en passant liefst 14 keer. Het kan na de feestdagen een mooie tweede competitiehelft worden te beginnen met SCP thuis terwijl op 3 februari de boys uit Groesbeek al op bezoek komen in het Rijndorp.

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn