SC Millingen 1 - SCE 1 1

Voor SC Millingen staat komende zondag een thuiswedstrijd op het programma. Op 2 december komt SCE uit Nijmegen op bezoek.  

Een pittig tegenstander vandaag, SCE speel je niet snel van de mat, het is een stabiele ploeg die weinig weg geeft. Tot nu toe hebben de zwart witten 13 punten verzameld door onder andere 3 overwinningen. Alleen van mede koploper Ewijk werd er verloren. Trainer is voor het tweede seizoen Berry Breems, die jarenlang als speler actief is geweest bij de NEC amateurs en daarna nog een blauwe maandag bij SCH. Bij de spelers treffen we de ervaren libero good-old Roel van Wijk aan en de gevaarlijke spits Kay Dreis.  

Millingen kwam afgelopen zondag niet verder een gelijkspel in Nijmegen tegen FC Kunde.`Daardoor zijn de koplopers Groesbeekse Boys en Ewijk iets verder uitgelopen want beide ploegen maakten geen fout. De blauw-zwarten spelen regelmatig heel leuk voetbal maar zijn te wisselvallig om met de titel kandidaten gelijk op te gaan. Rechtstreekse promotie zal er dan ook waarschijnlijk niet in zitten. De ploeg heeft 16 december een vrije dag en speelt daardoor vóór de winterstop nog maar 2 wedstrijden waarvan 1 thuis. Voor de supporters dus de laatste kans om hun ploeg in eigen huis aan het werk te zien voor Kerstmis.  

De wedstrijd op Sportpark De Hove begint om 14.00 uur. Door de KNVB is de heer M.G.M. Grisel
uit Druten  als scheidsrechter aangesteld.  

Hein van de Wal

 

 

 

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn