SC Millingen 1 - RKSV Driel 1

 
 
 
 
 
 
 
 

Voor SC Millingen staat op zondag 22 oktober een thuiswedstrijd op het programma. Op de Hove spelen we dan tegen RKSV Driel.        


Promovendus Driel doet het tot nu toe prima in de derde klasse. Met tien punten uit 4 wedstrijden staat de ploeg, die in de Poolse kleuren speelt, samen met DIO’30 en Beuningse Boys bovenaan in de derde klasse D. Trainer Eddy Hagen die aan zijn 6e seizoen in Driel bezig is, werkt met bijna allemaal eigen jongens. De bekendste namen zijn: aanvoerder Twan Beijer, middenvelder Gino de Wild, spits Dennis Knuiman en natuurlijk de inmiddels 38 jarige libero Jeroen Peters die nog regelmatig scoort uit vrije trappen. Routinier Richard Willems zal zo goed als zeker zondag ontbreken vanwege een blessure.  

Terugkijkend in de historie dan zien we dat Millingen en Driel elkaar twee maal troffen in de nacompetitie voor promotie. Beide keren was de club uit de Betuwe te sterk voor de blauw-zwarten. En de laatste onderlinge ontmoeting op de Hove speelde zich twee en half jaar geleden af. De twee teams vochten allebei tegen degradatie en na 90 minuten was de stand 3-1 voor Millingen. In blessuretijd speelde Millingen ineens voor Sinterklaas en gaf de ploeg de winst nog uit handen, eindstand: 3-3. Op het eind van de competitie degradeerden zowel Millingen als Driel naar de 4e klasse. Zondag een nieuwe ronde met nieuwe kansen !  

Er wordt om 14.30 uur afgetrapt op Sportpark De Hove en de heer Meggie Rutten uit Nijmegen is door de KNVB als leidsman aangesteld.  

Tekst: Hein van de Wal

 

 

 

 

 

 

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn