SC Millingen 1 - RKSV Brakkenstein 1Voor SC Millingen staat op zondag 4 februari een thuiswedstrijd op het programma. Op de Hove spelen we dan tegen RKSV Brakkenstein.     

De openingswedstrijd van het seizoen in Brakkenstein eindigde in een 1-1 gelijkspel. De geel-zwarten gingen stroef van start maar na enkele weken werden er prima resultaten behaald. Zo werd er met 2-0 gewonnen van Rood-Wit terwijl ook de andere titelkandidaten Driel en DIO niet verder kwamen dan een gelijkspel. Brakkenstein scoort er daarnaast lustig op los, 26 goals al gemaakt en de ploeg heeft daarmee een van de beste voorhoedes uit de 3e klasse D. Wel kreeg men een behoorlijk aantal tegendoelpunten om de oren namelijk 32. Het levert in ieder geval doelpuntrijke potjes op zoals Blauw Wit - Brakkenstein 4-5.

Bij de eerste match in Nijnegen stond er dus na 90 minuten 1-1 op het scorebord. Door goals van Rick van Eijck (Brakkenstein) en Menno Houkes. Millingen was toen de duidelijke betere ploeg maar wist een hoeveelheid aan kansen niet te benutten waardoor een terechte overwinning uitbleef. Ook nadien zijn de blauw-zwarten er niet in geslaagd om een keer 3 punten te pakken. Millingen staat nu in punten gelijk onderaan met ONA’31 uit Wageningen. Afgelopen zondag legde de ploeg uit het Rijndorp een mooi partijtje voetbal op de groene mat en dat biedt perspectieven voor de komende wedstrijden.  

Er wordt om 14.30 uur afgetrapt aan de Hoefseweg en de heer Jonathan van Dongen uit Nijmegen is door de KNVB als leidsman aangesteld.  

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn