SC Millingen 1 - OSC 1

Voor SC Millingen staat komende zondag een thuiswedstrijd op het programma. Op 21 oktober komt OSC uit Oosterhout op bezoek. 

Het 80 jarige OSC speelde de laatste jaren voornamelijk aan de “arnhemse kant”. Maar is dit
seizoen in de 4e klasse E ingedeeld. De laatste onderlinge ontmoeting tussen beide clubs staat iedere voetballiefhebber nog op het netvlies. In het kader van de nacompetitie wonnen de bezoekers enigszins geflatteerd met 4-1 waardoor SC Millingen degradeerde. OSC heeft nog vrijwel hetzelfde elftal maar is wel Richard Pol (hij scoorde 2x) kwijt. De aanvoerder heeft zijn voetbalschoenen aan de wilgen gehangen. Onze tegenstander van vandaag heeft 3 punten behaald door een overwinning in Weurt bij WVW. 

Met Millingen gaat het qua resultaten de goede kant uit, spits Sam van der Velden is met zijn 2 goals in Balgoy inmiddels in de top 10 van all-time topscorers van de blauw zwarten binnen gekomen. Voor wat betreft de thuisclub wordt het een echte revanche wedstrijd, het team wil laten zien dat het stukken beter kan dan de belabberde tweede helft die we begin juni moesten aanschouwen. Verdedigend zit de zaak goed dicht achterin maar Millingen doet er goed aan op Ruben Jansen te letten, een jonge gemakkelijk scorende spits die niet aarzelt om van 40 meter afstand de trekker over te halen.   

De wedstrijd op Sportpark De Hove begint om 14.00 uur (!). Door de KNVB is de heer Tim Scholten als scheidsrechter aangesteld. Frappant detail is dat hij bij de nacompetitie match als grensrechter deel uit maakte van het neutrale arbitrale trio.  

Hein van de Wal

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn