SC Millingen 1 - OSC 1


In het kader van de nacompetitie voor het behoud van het 3e klasser schap begint SC Millingen op zondag 3 juni met een thuiswedstrijd. Onze tegenstander is dan OSC uit Oosterhout.          


De eerste horde vandaag en zeker geen eenvoudige. Over OSC is bij ons niet zo veel bekend want
daar heeft SC Millingen in competitieverband nog nooit tegen gespeeld. Voor trainer Martin de Winkel is dat echter anders. Voordat hij in het Rijndorp hoofdtrainer werd, was hij als trainer actief bij SV Nijmegen maar daarvoor had hij OSC onder zijn hoede. In de periode 2006-2010 bivakkeerde De Winkel in Oosterhout. De huidige trainer in Nijmegen Noord is Manfred van de Broek, een gelouterd coach waarop SC Millingen in het verleden ooit ook een oogje op had, dat was in zijn tijd als trainer bij DVOL.  

OSC scoorde in het seizoen 2017-2018 63 keer en dat zijn 30 goals meer dan de thuisclub. De speler die Millingen in de gaten moet houden is de jeugdige Ruben Jansen die liefst 18 keer het vijandelijke net trof. Tegen kampioen Arnhemse Boys scoorde hij afgelopen zondag 3 keer. Daarnaast beschikt onze opponent onder andere over de van De Bataven teruggekeerde Twan Derksen en de routiniers Paul Selman en Twan van der Laak. Millingen heeft het thuis voordeel en is gelukkig de laatste tijd zelf ook aan het scoren gegaan. Er zal echter alles uit de kast gehaald moeten worden want OSC is zeker geen gemakkelijke tegenstander.   

Deze belangrijke wedstrijd op Sportpark De Hove begint om 14.30 uur. Door de KNVB is de heer Frank Sanders uit Doetinchem als arbiter aangesteld. Hij wordt ondersteund door de grensrechters: T. Scholten en M. de Booij.  

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn