SC Millingen 1 - ONA"53 1Op zondag 27 mei staat er voor SC Millingen de allerlaatste wedstrijd uit de reguliere competitie op het programma. Dan spelen we thuis tegen ONA’53 uit Wageningen.                

Voor beide teams de belangrijkste wedstrijd van het huidige seizoen. Tenminste dat leek het te gaan
worden voorafgaand aan de resultaten van afgelopen zondag. Door de prachtige overwinning van SC Millingen bij Groesbeekse Boys en de nederlaag van ONA tegen het eveneens uit Breedeweg afkomstige Rood Wit is de eerste beslissing onderaan al gevallen. 

ONA’53 degradeert naar de 4e klasse en SC Millingen krijgt nog een toetje van de nacompetitie voorgeschoteld. Op de Hove zal het dus een potje voetbal om den keizers baard worden. De blauw zwarten kunnen zich ontspannend voorbereiden op hetgeen nog komen gaat. Geen spannende wedstrijd dus als hoogtepunt. Gelukkig hebben we Pastor Spann nog achter de hand, hij zal het boek ”Ruim honderd jaar voetbal in Millingen” zondag gaan presenteren ! 

De wedstrijd op Sportpark De Hove begint om 14.00 uur. Door de KNVB is de heer Raymond Foget uit Elst als leidsman aangesteld.  

 

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn