Clubkascampagne

SC Millingen 1 - NSVV FC Kunde 1

Op zondag 12 mei  staat er voor SC Millingen een thuiswedstrijd op het programma. In eigen huis spelen we dan tegen NSVV FC Kunde uit Nijmegen.   

Vandaag komt de ploeg van Gert Visscher op bezoek. De studenten gingen na de winterstop zo nu en dan als een tornado over de amateurvelden heen. In totaal hebben ze in deze competitie al 60x gescoord en daarmee zijn ze na koploper Groesbeekse Boys het productiefste team van de 4e klasse E. Met name in de maanden februari en maart hadden de mannen van het scorebord het druk als Kunde van de partij was. Goalgetters Menno Scholten en Konstantin Cramer staan inmiddels op respectievelijk 13 en 12 gescoorde treffers. De eerste wedstrijd in Nijmegen eindigde in een 2-2 gelijkspel en daar mocht Millingen meer dan tevreden mee zijn.  

Voor de blauw-zwarten kan het nog een superspannende afronding van het seizoen worden. Groesbeekse Boys pakt verdiend de titel dat is duidelijk maar verder ?  Er zijn nog twee plaatsen
voor de promotie nacompetitie te verdienen. En daar zijn Ewijk, Millingen, Nijmegen en Krayenhoff nog bij betrokken. Zowel in de reguliere competitie als in de tweede periode staan deze clubs op de plaatsen 2,3,4 en 5. De nummer 2 van de eindstand neemt normaal de 1e periodetitel van Groesbeekse Boys over maar die nummer 2 kan ook winnaar van de 2e periode worden. Het kan nog alle kanten op met later ook nog op de agenda: Ewijk – Millingen en Krayenhoff – Nijmegen. 

Er wordt op De Hove om 14.00 uur afgetrapt. We verwachten een mooie wedstrijd met twee ploegen die allebei willen voetballen.     

Hein van de Wal

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn