SC Millingen 1 - Krayenhoff 1

 Op zondag 17 maart staat er voor SC Millingen een thuiswedstrijd op het programma. In eigen huis spelen we dan tegen Krayenhoff uit Nijmegen.  

De formatie van de Energieweg heeft thuis van SC Millingen met 3-2 gewonnen. Op die dag zagen we de blauw-zwarten voornamelijk achter de feiten aan lopen en daardoor puntloos naar huis gaan. Krayenhoff is in het bezit van 19 punten maar daar moet wel bij gezegd worden dat 15 daarvan in eigen huis werden behaald. Uit en thuis is een wereld van verschil voor onze tegenstander van vandaag. Maar aan de andere kant moesten zowel Ewijk als Groesbeeks Boys (de top twee) onlangs 1 punt afstaan aan Krayenhoff. 

Ook Millingen deed het prima tegen de top twee, van Ewijk werd thuis gewonnen en tegen de boys uit Breedeweg werd er 2x gelijk gespeeld. Ook de nummer 4 SCE moest de punten in het Rijndorp laten. Het euvel van de formatie van Sven Jeuriëns is dat er teveel punten verspeeld worden in de
ontmoetingen met enkele laagvliegers. Van zowel UHC als OSC werd er uit verloren en dan kom je op het eind tekort bij de prijzenverdeling. Nog niet alles is verloren maar dan zal er komende zondag wel gewonnen moeten worden.  

De wedstrijd op Sportpark De Hove begint om 14.00 uur. De KNVB heeft de heer A. Plant als leidsman aangesteld.  

Hein van de Wal

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn