SC Millingen 1 - HAVO 1Voor SC Millingen staat op zondag 1 april een thuiswedstrijd op het programma. Op de Hove spelen we dan tegen HAVO uit Haalderen.     

Onze tegenstander uit Haalderen loopt door afgelastingen enkele wedstrijden achter op het schema van dit seizoen. Zijn er teams die al 18 keer gespeeld hebben, HAVO staat op het ogenblik op 14 stuks. Mocht men alle achterstallige wedstrijden winnen dan stijgt de ploeg naar de 2e plaats op de ranglijst. De resultaten van HAVO geven aan dat de geel-zwarten 25 punten hebben behaald mede door 8 zeges waarvan 3 op vreemde bodem. Het is een hechte degelijke ploeg waarin onder andere Justin Jüneman, Thijs Barten en Vincent Alofs al jaren lang samen spelen. Clubtopscorer is Jordy Braam met 7 goals.  

Voor zover bekend wordt er voor het eerst in de geschiedenis op Eerste Paasdag gevoetbald in het regionale amateurvoetbal. Dat is al een unicum en daarnaast staat er voor beide clubs een “Europese week” te wachten. Op donderdag 5 april wordt namelijk de return van de wedstrijd van vandaag afgewerkt. Terwijl de zondag erop de twee elftallen de voetbalschoenen opnieuw uit de voetbaltas mogen halen. Millingen pakte in Driel drie kostbare punten waardoor men weer omhoog kan kijken. De beide wedstrijden tegen HAVO zijn daarom van groot belang voor de blauw zwarten om de ranglijst verder te bestijgen.    

Er wordt om 14.30 uur afgetrapt aan de Hoefseweg en de heer Raymond van Ewijk uit Beuningen is door de KNVB als leidsman aangesteld.

 

 

 

 

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn