SC Millingen 1 - Groesbeekse Boys 1

Voor SC Millingen staat er komende zondag 3 februari een thuiswedstrijd op het programma. Dan komt Groesbeekse Boys op bezoek in het Rijndorp.    

Het lijkt nog zo kort geleden die vorige ontmoeting in Groesbeek maar al snel staat de return al weer op de kalender. Allebei de giganten uit de gemeente Berg en Dal zijn naast Ewijk in de race voor het kampioenschap in de 4e klasse E. Het hernieuwde optreden van trainer Michel Houterman bij de geel zwarten duurt slecht 1 seizoen want daarna geeft hij het stokje over aan Bas Hendriks, de huidige coach van SVO’68 uit de Ooij. Voor de bewoners van de Breedeweg is het de eerste wedstrijd na de winterstop.  

Millingen doet het prima en heeft sinds eind oktober 2018 niet meer verloren. Spits Maarten Smits
staat op het punt zijn 100e competitie goal te maken voor de thuisclub. Maar of de boys daar aan mee willen werken is maar de vraag. De eerste wedstrijd aan de St. Anthoniusweg leverde een remise op en daar waren de geel-zwarten blijer mee dan SC Millingen. We verwachten een spannende wedstrijd tussen twee gelijkwaardige ploegen die, mede gezien het een gemeentelijk derby betreft, veel publiek zal trekken. 

De wedstrijd op Sportpark De Hove in Millingen begint om 14.00 uur. De KNVB heeft de heer Alwin
Steeg uit Beuningen als scheidsrechter aangesteld.    

Hein van de Wal

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn