SC Millingen 1 - Groesbeekse Boys 1


Een gemeentelijke Berg en Dal derby vandaag. De Boys komen vanaf Breedeweg via Wyler de heuvelen af naar de boorden van de Rijn. Trainer van de bezoekers is Koen Renswoude die in het nabije verleden succesvol was bij RKSV Brakkenstein. De geel-zwarten kwamen stroef op gang in de huidige competitie maar hebben inmiddels de goede richting gevonden. De laatste twee wedstrijden werden gewonnen en topscorer Dave Kleijnen staat op 6 doelpunten. Verder heeft het team in Thom Jochems en Sander Bisseling een prima stel middenvelders en is Ronnie van Rens een behendige linkerspits.  

In de nog korte historie van SC Millingen heeft het een hele tijd geduurd voordat er gewonnen werd in de onderlinge ontmoetingen met onze gasten. Pas afgelopen april won Millingen voor de eerste keer en dat gebeurde met een 3-0 overwinning. Op de ranglijst bivakkeert SC Millingen op de onderste plaats. De ploeg kan daar alleen vandaan komen als men er in slaagt het vijandelijke net te vinden. Het laatste Millingse doelpunt kwam op naam van Joris Wingels en dateert van 29 oktober uit tegen DIO’30 in Druten. Het is de laatste wedstrijd vóór de winterstop en er wordt op een behoorlijk aantal toeschouwers gerekend.   

Er wordt om 14.30 uur afgetrapt aan de Hoefseweg en de heer Frank Sanders uit Doetinchem is door de KNVB als leidsman aangesteld.  

Tekst: Hein van de Wal • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn