SC Millingen 1 - Eldenia 1


Komende zondag staat er voor SC Millingen een thuiswedstrijd op het programma. Op de Hove spelen we dan tegen Eldenia uit Arnhem-Zuid.       

Onze tegenstander van vandaag kwam vorig seizoen (samen met ONA’53) uit in West-1. Met opponenten uit Leusden (Roda’46), Utrecht (Sporting’70) en Zeist (Saestum). Dus men zit in de huidige 3e klasse D wat dichter bij huis. Eldenia heeft tot nu toe 8 punten die voornamelijk buitenhuis behaald zijn door zeges bij Hatert en Trekvogels. Voor de KNVB beker werd de ploeg uitgeschakeld door Krayenhoff maar koploper DIO’30 bleef voor de competitie op een remise steken in Arnhem. Trainer is Erwin Koen, oud speler van FC Groningen en Telstar, die onder andere kan beschikken over clubtopscorer Louan Aarts en Ralf van Bussel, die heel lastig kan zijn voor de achterhoede van SC Millingen.      

Nadat Millingen voor de KNVB beker werd uitgeschakeld door RKHVV uit Huissen ging de wedstrijd
daarop in Haalderen tegen HAVO niet door vanwege een slechte bespeelbaarheid van het veld. Die zal dus in 2018 opnieuw op de agenda komen te staan. Behalve tegen Eldenia komen de blauw-zwarten de weken erna uit tegen andere directe concurrenten te weten: Blauw Wit, ONA’53 en Groesbeekse Boys. De ploeg weet wat het te doen staat en wel zoveel mogelijk punten verzamelen voordat er aan de Kerstkalkoen begonnen gaat worden. Alleen dan kan de thuisclub de kelder van de 3e klasse D verlaten. De laatste onderlinge ontmoeting op de Hove was in Maart 2015 en eindigde in: 1-2 !  

Er wordt om 14.30 uur afgetrapt aan de Hoefseweg en de heer Patrick Baardman uit Arnhem is door de KNVB als leidsman aangesteld.  

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn