SC Millingen 1 - Eendracht '30 1


Voor SC Millingen staat op zondag 5 november een thuiswedstrijd op het programma. Op de Hove spelen we dan tegen Eendracht’30 uit Mook.             

Geen onbekende ploeg vandaag want Eendracht is een van de teams die als een rode draad door de geschiedenis van SC Millingen heen lopen In twintig seizoenen blauw-zwart speelden beide clubs 20 keer (uit en thuis samen) tegen elkaar. Daarvan won Millingen 9 ontmoetingen en de gasten uit Mook gingen er 7 keer met de overwinning vandoor. De laatste wedstrijd in De Duffelt was in het seizoen: 2015-2016 en leverde een 2-0 zege op voor Millingen. Trainer van het elftal uit Noord-Limburg is good-old Fred Razing die de laatste 3 jaar HAVO onder zijn hoede had. 

Eendracht heeft inmiddels 3 keer gewonnen en staat daarmee keurig in de middenmoot. Winst werd behaald op HAVO, Groesbeekse Boys en Eldenia. Millingen behaalde pas twee punten en staat daarmee bijna onderaan in de derde klasse D. Het is voor het jonge elftal nog even wennen al kan een enkele zege wellicht meteen een stap in de goede richting zijn. Zondag is het noodzaak om de drie punten in eigen huis te houden en of dat nu gebeurt met goed of slecht voetbal dat zal de supporters in het Rijndorp een zorg wezen.  

Er wordt om 14.30 uur afgetrapt aan de Hoefseweg en de heer Marco Arnoldus, een geroutineerd arbiter uit Zutphen, is door de KNVB als leidsman aangesteld.

Tekst: Hein van de Wal
 

 

 

 

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn