SC Millingen 1 - DIO'30 1


Voor SC Millingen staat op zondag 18 maart een thuiswedstrijd op het programma. Op de Hove spelen we dan tegen DIO’30 uit Druten.    

Na vorige week bij Eendracht speelt SC Millingen vandaag opnieuw tegen een van de belangrijkste titel kandidaten. DIO stond vóór de winterstop bovenaan maar staat inmiddels 4 punten achter op de concurrent uit Mook. Vooral met de doelpunten gaat het niet hard meer, scoorde men in de eerste helft van de competitie 34 keer uit 11 duels, na de Kerst was het gebeurd: slechts 4 keer uit 5 potjes voetbal wist men het vijandelijke net te vinden. Toch blijft de voorhoede gevaarlijk: spits Arthur van den Eeckhout staat op 13 goals en hij heeft in Davie van Verseveld en Roy de Ruiter twee slimme secondanten. 

SC Millingen blijft de moed erin houden. De jeugdige brigade van trainer Martin de Winkel voetbalt iedere wedstrijd goed mee maar punten levert het helaas niet op. Ook afgelopen zondag was het verschil tussen de blauw zwarten en koploper Eendracht’30 minimaal en de bezoekers hadden zeker 1 punt verdiend. Van DIO’30 werd vorig seizoen thuis met 2-1 gewonnen en het tij zou zo maar kunnen keren. De supporters hopen op een Willem II – PSV scenario en daar bewaart met name Tilburg bewoner pastor Willem Spann goede herinneringen aan. Onze geestelijk adviseur is dan ook zeker van de partij !  

Er wordt om 14.30 uur afgetrapt aan de Hoefseweg en de heer Meggie Rutten uit Nijmegen is door de KNVB als leidsman aangesteld.  

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn