SC Millingen 1 - Blauw Wit 1


Deze week geen nieuwsbrief i.v.m. afgelopen week is er net 1 geweest en vanwege drukte op het werk maker. Voor SC Millingen staat op zondag 22 april een thuiswedstrijd op het programma. Op de Hove spelen we dan tegen Blauw Wit uit Nijmegen.          

Voor de 13e keer sinds de fusie in het Rijndorp kruisen beide teams de degens op De Hove. Als je tegen Blauw Wit speelt, kun je het treffen of de boot in gaan. Van het laatste kon Millingen in Nijmegen over mee praten want de blauw zwarten werden met een 5-0 nederlaag naar huis gestuurd. Ook Eendracht’30 (thuis 1-3 verlies) en Beuningse Boys (thuis 1-5 verlies) ondergingen hetzelfde lot. Trainer Eric-Jan Demming is aan zijn laatste seizoen bezig en wordt daarna vervangen door Zoran Borojevic. 

Met de wedstrijd van komende zondag begint voor SC Millingen een periode van 5 finales. Drie uit (Hatert, Eldenia en Groesbeekse Boys) en twee keer thuis (Blauw Wit dus en ONA’53 uit Wageningen). Van deze vijf staat Blauw Wit pal boven de gevarenzone en ONA’53 en Hatert alsmede SC Millingen er midden in. Het worden dus nog een paar spannende weken voor de clubs onderin de kelder van de Derde Klasse D.  
Sponsor van de week is slagerij Kees van der Velden !  Klik hier voor meer informatie.


Er wordt om 14.30 uur afgetrapt aan de Hoefseweg en de heer Gerard de Graaf uit Didam is door de KNVB als leidsman aangesteld. 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn