SC Millingen 1 - Beuningse Boys 1


Voor SC Millingen staat op zondag 15 april een thuiswedstrijd op het programma. Op de Hove spelen we dan tegen Beuningse Boys uit Beuningen.

De Boys zijn door een ongelukkige serie na de winterstop ietwat achter op geraakt in de race om de titel in de Derde Klasse D. Maar in de laatste 5 wedstrijden draait het allemaal weer als een tierelier. Twaalf punten werden er behaald en liefst 17 doelpunten namen de rood witten voor hun rekening. De ploeg is daardoor voor het kampioenschap nog niet helemaal uitgeschakeld. Goaltjesdief Glenn Muller staat op 18 stuks en is daarmee de topscorer in onze klasse. 

SC Millingen heeft de smaak te pakken en scoort nu ook regelmatig. Stond de teller vóór de winterstop op slechts 9 doelpunten, in het nieuwe jaar kwamen er 12 bij. Na de eerste onderlinge ontmoeting in Beuningen stond er na 90 minuten 0-0 op het scorebord. We zullen zien of dat de blauw zwarten de prima lijn van de laatste weken door kunnen trekken. Beide team staan er in de derde periode goed voor. De bezoekers gedeeld boven aan met 9 punten en Millingen pal er achter met 8 punten.  

Er wordt om 14.30 uur afgetrapt aan de Hoefseweg en de heer Patrick Baardman uit Arnhem is door de KNVB als leidsman aangesteld.  

 

 

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn