SC MILLINGEN 1 - BEUNINGSE BOYS 1

Voor SC Millingen staat op zondag 7 mei een thuiswedstrijd op het programma. Op de Hove spelen we dan tegen Beuningse Boys.              

In de laatste competitie match op eigen bodem zien we twee ploegen in het veld die allebei het klassenbehoud nog niet veilig hebben gesteld. Millingen heeft aan 1 punt genoeg maar de Boys hebben er belang bij om er met drie vandoor te gaan. Voor beide teams dus een wedstrijd van het uiterste belang. De rood-witten stellen dit seizoen teleur want hadden verwacht bovenin mee te kunnen draaien. Dat lukt van geen kant en mede door thuis nederlagen tegen Hatert en Groesbeekse Boys staat de ploeg van trainer Wim Wouterse nu ook in de hoek waar de klappen vallen.

Met Millingen ging het de laatste weken prima al verzuimde de ploeg tijdig alle benodigde punten binnen te slepen. Alleen afgelopen zondag liep het van geen kant – mede door alle transferperikelen bij de club uit het Rijndorp pakte Blauw Wit gemakkelijk de overwinning in Hees. De eerste partij in Beuningen werd een gelijkspel, ook toen stonden de blauw-zwarten pal vóór tijd op winst. Maar toch slaagde de thuisclub erin om nog langszij te komen. Hierna rest alleen de uitwedstrijd tegen SML uit Arnhem.

Er wordt om 14.30 uur afgetrapt op Sportpark De Hove en de heer Martin Bos uit Bentelo is door de KNVB als leidsman aangesteld.  

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn