SC Millingen 1 - Batavia 1

Voor SC Millingen staat komende zondag een thuiswedstrijd op het programma. Op 4 november komt Batavia uit Batenburg op bezoek.  

Een geheel nieuwe tegenstander want Batavia heeft in competitieverband nog nooit tegen SC
Millingen gespeeld. Wel komt een oude bekende mee naar het Rijndorp. Trainer van Batavia is namelijk Henk Evers en dat was de laatste hoofdtrainer die (vóór de fusie) bij MVV’18 op de loonlijst heeft gestaan. Omdat zijn club afgelopen zondag vrij was, zagen wij hem als aandachtig toeschouwer langs de lijn bij Krayenhoff uit.

De vedette van onze gasten is aanvoerder Roel Hendriks, oud speler van NEC en TOP Oss. Hij is
inmiddels 34 maar nog nadrukkelijk aanwezig. Millingen moet ervoor waken om (onnodige) overtredingen rond de 16 te maken want Hendriks weet precies waar hij de bal uit een vrije trap neer legt.   

De thuisclub heeft wat goed te maken. Na de drie prachtige overwinningen tegen Ewijk, DIOSA en OSC lieten de blauw zwarten het tegen Krayenhoff behoorlijk afweten. Niet alleen stond men na 8 minuten al met 2-0 achter maar bij de winnende treffer van de thuisclub stonden er wel een stuk of 5 spelers van Millingen als etalagepoppen apatisch toe te kijken hoe Krayenhoff gemakkelijk de zege pakte. Alleen al voor de supporters moet SC Millingen tegen de rood witten alles uit de kast halen maar daarnaast zijn de 3 punten belangrijk om koploper Groesbeekse Boys in het vizier te houden.

De wedstrijd op Sportpark De Hove begint om 14.00 uur. Door de KNVB is de heer Emile Dumoulin uit Arnhem als scheidsrechter aangesteld.  

Hein van de Wal

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn