Rood - Wit 1 - SC Millingen 1Op Zondag 8 oktober staat er voor SC Millingen een uitwedstrijd op het programma. Dan spelen we in Groesbeek tegen Rood-Wit.                 

Rood-Wit, de club waarbij diverse spelers uit Millingen in het verre en nabije verleden hun geluk
hebben beproefd. Michiel Jung, Jasper Blom en later volgde Twan Arnts. Meer recent waren het Tim van den Hurk en keeper Paul Hanssen. Onze tegenstander werd voorafgaand aan het seizoen al betiteld als de kampioenkandidaat nummer 1. De club kocht prima in: Wesley Klomp van Woezik, Omar Nejari van RKHVV en Luuk Poos van AWC terwijl Bas Thijssen en Niek Schoofs vanuit Milsbeek de Zwarteweg beklommen. De eerste twee wedstrijden leverden 3 punten op door een overwinning op Blauw-Wit.  

De jonge brigade uit het Rijndorp pakte 1 punt bij Brakkenstein waarna in Millingen tegen Trekvogels
eveneens een remise werd behaald. De laatste onderlinge ontmoeting in Groesbeek was in het seizoen: 2003-2004 een wedstrijd die in 0-0 eindigde. Bij onze tegenstander stond toen al een zekere (piepjonge) Omar Nejari in het veld. Zondag dus de eerste gemeentelijke derby tussen beide teams sinds de herindeling. Het kan een leuke spannende pot voetbal worden waarbij zoals gewoonlijk veel toeschouwers uit Millingen worden verwacht om de blauw-zwarten aan te moedigen.     

De wedstrijd op het Sportpark van Rood-Wit aan de Breedeweg in Groesbeek begint om 14.00 uur en als scheidsrechter is de heer J. Sluyters door de KNVB aangesteld. De spelersbus komt om 12.15 uur voor rijden aan de Hoefseweg.

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn