OSC 1 - SC Millingen 1

Op zondag 10 maart staat er voor SC Millingen een uitwedstrijd op het programma. Dan spelen we in Nijmegen Noord tegen OSC.  

Onze opponent van vandaag staat er niet rooskleurig voor op de ranglijst. Het is een teleurstellend seizoen voor de blauw witten. In de Arnhemse kant (4F) was OSC vorig seizoen een formatie die mee deed met de topploegen maar met de voorlaatste positie in de 4e klasse E doet de ploeg zich erg tekort. Trainer Manfred van den Broek neemt na dit seizoen afscheid en wordt vervangen door Eddy Hagen, die we goed kennen van zijn vroegere aanwezigheid bij RKSV Driel. Clubtopscorer Ruben Jansen staat op 5 goals ! 

SC Millingen speelt in de maand maart 4 wedstrijden waarvan 3 stuks op vreemde bodem. Na OSC worden de blauw zwarten nog twee keer in Maas en Waal verwacht. Op 24 maart in Puiflijk tegen SCP en op 31 maart staat de eerder afgelaste match in Batenburg tegen Batavia op de agenda. Voor het eerst in de nog korte geschiedenis speelt Millingen in competitieverband op het fraaie sportpark aan de Stationsstraat in Nijmegen Noord. Ongetwijfeld zullen veel supporters uit het Rijndorp weer langs de kant staan.  

De wedstrijd op het Sportpark Nieuw Balveren begint om 14.00 uur. Door de KNVB is de heer Leon Welbers uit Gendt als leidsman aangesteld. De spelersbus komt om 12.20 uur voor rijden aan de Hoefseweg en vertrekt om 12.30 uur. 

Hein van de Wal

 

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn