ONA'53 1 - SC Millingen 1


Op zondag 25 februari staat er voor SC Millingen een uitwedstrijd op het programma. Dan spelen we in Wageningen tegen ONA’53.                    

In 2001 werd SC Millingen kampioen in de 4e klasse E en promoveerde naar de Derde Klasse. Onder trainer Ferry Leiwakabessy werd het geen geweldig seizoen en de ploeg degradeerde een jaar later meteen weer. In totaal werden er 4 wedstrijden gewonnen en twee daarvan waren tegen onze tegenstander van vandaag. Behaalde resultaten uit het verleden zijn echter geen garantie voor het heden of de toekomst. ONA’53 kwam vorig seizoen net als Eldenia uit in de regio West 1. De ploeg staat ene laatste op de ranglijst en heeft 4 punten meer dan SC Millingen.Clubtopscorer Dennie Lamers staat op 9 gescoorde goals.  

Tegen twee tegenstanders heeft Millingen nog niet gespeeld in 2017-2018, de ene is HAVO en
de ander de opponent van vandaag. De verste uitwedstrijd van het seizoen vandaag voor de Blauw Zwarten. En een hele belangrijke daar de nummer laatst rechtstreeks degradeert. Kortom een 6 puntenwedstrijd want bij een nederlaag voor de bezoekers wordt de achterstand op ONA bijna verdubbeld. Afgelopen zondag voetbalde Millingen niet slecht maar de afronding liet opnieuw te wensen over waardoor de productie over het seizoen tot nu toe nog steeds niet boven de
10 uitkomt.      

De wedstrijd op Sportpark Van Ketwich Verschuur aan de Peppelsteeg in Wageningen begint om 14.30 uur. Door de KNVB is de heer Johan Buurman uit Beneden Leeuwen als scheidsrechter aangesteld. De spelersbus komt om 12.20 uur voor rijden aan de Hoefseweg.

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn