ONA'53 1 - SC Millingen 1 = AFGELAST !

Op zondag 10 december staat er voor SC Millingen een uitwedstrijd op het programma. Dan spelen we in Wageningen tegen ONA’53.                    

In 2001 werd SC Millingen kampioen in de 4e klasse E en promoveerde naar de Derde Klasse. Onder trainer Ferry Leiwakabessy werd het geen geweldig seizoen en de ploeg degradeerde een jaar later meteen weer. In totaal werden er 4 wedstrijden gewonnen en twee daarvan waren tegen onze tegenstander van vandaag. Behaalde resultaten uit het verleden zijn echter geen garantie voor het heden of de toekomst.ONA’53 kwam vorig seizoen net zoals Eldenia uit in de regio West 1. De ploeg staat pal boven Millingen op de ranglijst en heeft tot nu toe 4 punten. Slechts 1 keer behaalde men een zege en wel tegen Hatert.   

De verste uitwedstrijd van het seizoen vandaag voor de Blauw Zwarten. En de ene laatste match vóór de winterstop. Hierna komt voor de Kerst alleen Groesbeekse Boys nog op bezoek in het Rijndorp. Als er bij ONA wordt verloren, hervat Millingen na de feestdagen de competitie als allerlaatste in de Derde Klasse D. Afgelopen zondag liep het van geen kant tegen Blauw Wit en leed SC Millingen een van de grootste nederlagen uit de clubgeschiedenis. Nog is niet alles verloren maar dan moet er wel snel uit een ander vaatje worden getapt.    

De wedstrijd op Sportpark Van Ketwich Verschuur aan de Peppelsteeg in Wageningen begint om 14.00 uur. De spelersbus komt om 11.45 uur voor rijden aan de Hoefseweg.

Tekst: Hein van de Wal

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn