NSVV FC Kunde 1 - SC MIllingen 1

Op zondag 25 november staat er voor SC Millingen een uitwedstrijd op het programma. Dan spelen we in Nijmegen tegen NSVV FC Kunde.    

Als je aan FC Kunde denkt dan schiet allereerst (sorry Gert) de naam van Erik Molkenboer je te binnen. De klasbak spits die in 5 jaar tijd bijna 100 goals scoorde voor de studentenclub. En pal daarna komt natuurlijk Gert Visscher om de hoek kijken. Gert is namelijk al sinds 2005 coach van het 1e herenteam. Begonnen in de 6e klasse en nu acterend in dezelfde klasse als SC Millingen. Een mooie prestatie temeer daar hij regelmatig na hun studie afscheid moet nemen van afzwaaiers om met een nieuwe lichting weer opnieuw een team op bouwen. De bekendste spelers uit de huidige selectie zijn goalgetter Jeroen IJff en Menno Scholten die eerder zijn sporen verdiende bij De Treffers en Juliana’31. 

Millingen maakte een prima indruk afgelopen zondag in Groesbeek tegen de koploper. De blauw zwarten hielden de Boys eenvoudig in hun greep. En had een van de twee teams recht gehad op de 3 punten dan waren de bezoekers zonder meer de favoriet geweest. Millingen speelt na komende zondag nog twee wedstrijden voorafgaand aan de winterstop. Tegen SCE thuis en in Weurt tegen WVW. Tenzij de zaken te licht worden opgepakt, heeft Millingen een behoorlijke kans om zich van een fraaie uitgangspositie voor het restant van de competitie in 2019 te  voorzien.  

De wedstrijd op Sportpark Gymnasion in Nijmegen begint om 14.30 uur. De KNVB heeft de heer Sander Hachmang uit Apeldoorn als leidsman aangesteld. De spelersbus komt om 12.35 uur voor rijden aan de Hoefseweg en vertrekt om 12.45 uur. 

Hein van de Wal

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn