HAVO 1 - SC Millingen 1


De geel-zwarten kwamen dertig jaar geleden voor het laatst in de derde klasse uit. Medio 2017
heeft men dit door de promotie opnieuw tot stand gebracht. HAVO praat meteen een woordje mee want van de 7 gespeelde wedstrijden werden er liefst 5 gewonnen. De ploeg staat daarmee pal achter de drie koplopers DIO, Beuningse Boys en Driel. Op het eigen sportpark heeft onze tegenstander van vandaag nog geen punt verspeeld. Het is een hecht degelijk team waarin Thijs Barten, Vincent Alofs, Ceron Disveld en Justin Jüneman al jaren samen spelen. Clubtopscorer is de oud-speler van FC Oss: Jordy Braam met 4 goals.  

Voor de KNVB beker slaagde Millingen er niet in om potten te breken vorige week tijdens het bezoek
aan RKHVV. De thuisclub won op de Blauwe Burcht met 4-1 waardoor het beker toernooi erop zit voor de blauw-zwarten. Men kan zich nu volledig op de competitie concentreren. Voetballend maakten de bewoners van De Duffelt een prima indruk in de eerste helft tegen Eendracht’30. Helaas leverde dit geen punten waardoor Millingen thans de rode lantaarndrager is in de derde klasse D. De laatste onderlinge ontmoeting tussen beide clubs in Haalderen op 01-11-2009 eindigde in een 1-1 gelijkspel.   

De wedstrijd op het Sportpark De Notenboom in Haalderen begint om 14.00 uur en als scheidsrechter is de heer Raymond Foget uit Elst door de KNVB aangesteld. De spelersbus komt om 12.10 uur voor rijden aan de Hoefseweg.

 

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn