Groesbeekse Boys 1 - SC Millingen 1

Op zondag 18 november staat er voor SC Millingen een uitwedstrijd op het programma. Dan spelen we in Breedeweg tegen Groesbeekse Boys.    

Een half jaar geleden zagen we een sensationele pot voetbal tussen beide ploegen, de twee teams vochten toen tegen degradatie uit de derde klasse. Millingen ging met een 4-2 zege naar huis maar op het eind van de rit moesten beide clubs via de nacompetitie afdalen naar de 4e klasse. De geel-zwarten verloren in de huidige voetbaljaargang de eerste wedstrijd bij Ewijk maar verspeelden daarna geen punt meer en staan daardoor fier boven aan de ranglijst. Een oude bekende Michel Houterman is na 9 jaar terug op bekende bodem en hanteert opnieuw de scepter van hoofdtrainer. 

Loopt het bij de Boys crescendo, ook Millingen speelt regelmatig de pannen van het dak. De ploeg is alleen zo nu en dan wat wisselvallig. Mooie zeges op Ewijk en OSC worden afgewisseld met flaters zoals bij UHC en Krayenhoff. In principe is koploper en titel kandidaat nummer 1 Groesbeekse Boys favoriet zondag maar tijdens een regionale gemeentelijke derby kunnen vreemde krachten loskomen. We verwachten dan ook een spannende wedstrijd en gaan ervan uit dat er een behoorlijk aantal supporters uit het Rijndorp de weg naar het veld aan de voet van de Duitse heuvelen zullen vinden.  

De wedstrijd op Sportpark Breedeweg aan de Sint Antoniusweg begint om 14.00 uur. De KNVB heeft de heer Henk de Jong, een geroutineerd arbiter uit Deest,  als leidsman aangesteld. De spelersbus komt om 12.20 uur voor rijden aan de Hoefseweg en vertrekt om 12.30 uur.

Hein van de Wal 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn