Groesbeekse Boys 1 - SC Millingen 1


Op zondag 20 mei (1e Pinksterdag) staat er voor SC Millingen een uitwedstrijd op het programma. Dan spelen we in Breedeweg tegen Groesbeekse Boys.                     

Voor het eerst voetbal op Eerste Pinksterdag en dan staat er meteen een gemeentelijke derby
tussen twee clubs uit Berg en Dal op de affiche. Voor beide teams staat er enorm veel op het spel, Groesbeekse Boys is in het bezit van de tweede periodetitel en mag dan meedoen aan de nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse. Maar dan moeten de geel zwarten wel boven de onderste 3 plaatsen van de ranglijst blijven in de eindstand. Als dat niet lukt, spelen ze ook
nacompetitie maar dan in het kader van degradatie naar de 4e klasse. 

Het kan verkeren in de voetballerij. Ook voor SC Millingen is het de laatste weken van het seizoen
nog super spannend. Liep men de afgelopen periode enigszins weg van rode lantaarndrager ONA’53, in de huidige situatie staan de rood witten uit Wageningen slechts 1 punt achter op de bewoners van De Hove. Het is dus te verwachten dat we zondag een wedstrijd te zien krijgen waarin beide opponenten alles uit  de kast zullen halen voor een positief resultaat. Van uit het Rijndorp zullen vast en zeker veel supporters richting de Duitse heuvelen vertrekken om de blauw zwarten aan te moedigen. 

De wedstrijd op het Sportpark aan de Breedeweg in Groesbeek begint om 14.00 uur. Door de KNVB is de heer Meggie Rutten uit Nijmegen als leidsman aangesteld. De spelersbus komt om 12.00 uur voor rijden aan de Hoefseweg en vertrekt om 12.15 uur !!!  

 

 

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn