Clubkascampagne

Ewijk 1 - SC Millingen 1

Op Zondag 19 mei staat er voor SC Millingen een uitwedstrijd op het programma. Dan speler we in Ewijk tegen de gelijknamige tegenstander.   

Beide clubs doen het prima in de huidige voetbaljaargang en staan na Groesbeekse Boys op respectievelijk de tweede en derde plaats in de rangschikking. Met alle uitslagen in de 4e klasse E van afgelopen weekend meegerekend staat het nu al vast dat voor zowel Ewijk als SC Millingen
een ticket voor de promotie nacompetitie klaar ligt. De eerste ontmoeting in het Rijndorp werd door SC Millingen met 2-1 gewonnen en dat was lange tijd de enige nederlaag van de oranje zwarten. 

Groesbeekse Boys was net iets minder wisselvallig maar zowel Millingen als Ewijk kunnen op een mooie competitie terug kijken. Het levert voor de trainers: Bram Remkes en Sven Jeuriëns, die allebei als hoofdtrainer bij de huidige clubs voor het eerst de scepter zwaaien, een mooi rapportcijfer
op. Ja en dan komende zondag: we zien twee clubs die aan elkaar gewaagd zullen zijn en die beiden hun beste beentje voor zullen zetten om “vicemeister” te worden.    

De wedstrijd op Sportpark De Batenplak in Ewijk begint om 14.30 uur.De KNVB heeft de heer Tim Scholten, een jeugdige talentvolle arbiter uit Tolkamer,als leidsman aangesteld. 

De spelersbus vertrekt stipt om 12.45 uur vanaf de Hoefseweg !  

Hein van de Wal

 

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn