Eldenia 1 - SC Millingen 1Op zondag 13 mei staat er voor SC Millingen een uitwedstrijd op het programma. Dan spelen we in Arnhem Zuid tegen Eldenia.                      

Millingen treft het met de tegenstander van vandaag. De zwart witten verkeren in topvorm de laatste
paar maanden. Sinds de winterstop speelde men 12 keer waarvan er 9 maal gewonnen werd. Een klasse prestatie waardoor Eldenia op ramkoers ligt voor de derde periode en ook nog een kleine kans heeft om kampioen te worden. Millingen moet er dan ook vanuit gaan dat er een super scherpe tegenstander op hen staat de wachten. Spits Louan Aarts scoort aan de lopende band en liet ook in het 1e duel in Millingen twee keer het net trillen. Trainer Edwin Koen is aan zijn 4e seizoen bezig en blijft ook volgend jaar.  

Millingen heeft inmiddels in de 3e klasse D de reputatie een van de best voetballende ploegen te zijn maar ……. tot aan de zestien. Dan vallen alle raderen van het uurwerk stil. De tegenstanders weten nu onderhand ook dat ze zich geen zorgen behoeven te maken over die fraaie combinaties van de
blauw-zwarten. Als puntje bij paaltje komt, komen zij er zonder kleerscheuren vanaf mede omdat de killersmentaliteit bij SC Millingen ontbreekt. De match op de Hove werd door Eldenia in stromende regen met 4-0 gewonnen. Door het noodweer (regen en hagel) hebben velen niet eens alle goals toen mee gekregen.    

De wedstrijd op het Sportpark aan de Westerveldsestraat in Arnhem begint om 14.00 uur. Door de KNVB is de heer André Leushuis, een ervaren arbiter uit Goor, als leidsman aangesteld. De spelersbus komt om 12.00 uur voor rijden aan de Hoefseweg.

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn