Eendracht'30 1 - SC Millingen 1Op zondag 11 maart staat er voor SC Millingen een uitwedstrijd op het programma. Dan spelen we in Mook tegen Eendracht’30.                      
 
De ploeg uit Noord Limburg vertrok wat stroef uit de startblokken met als gevolg drie nederlagen in de eerste 5 wedstrijden. Daarna kwam de zilvervloot binnen varen over de Maas want vanaf 22 oktober werd er niet meer verloren behalve thuis tegen buurman Rood Wit (0-1). Echt veel scoren de groen witten niet (24 goals) waarvan Remco Benders er 7 en Carlito de Zeeuw er 8 voor hun rekening namen. Het team heeft wel een ijzersterke verdediging. Trainer Fred Razing is erin geslaagd om een hecht betonnen blok achterin op te zetten waar je moeilijk door heen komt.

Het wordt een wedstrijd tussen de nummer 1 van de ranglijst en de hekkensluiter. Tussen het team met de meeste zeges (10) en SC Millingen dat nog steeds wacht op de eerste overwinning en tussen de ploeg die moeite heeft met scoren (Millingen) en de onneembare veste van Eendracht. Als de wedstrijd op het totoformulier zou staan, vullen 99 van de 100 man een 1 in. Maar ja de bal is nog steeds rond en wil ook wel eens de andere kant oprollen. Millingen moet lekker de kat uit de boom kijken en zich realiseren dat men in de thuiswedstrijd in de 1e helft Eendracht alle hoeken van het veld liet zien. 

De wedstrijd op het Sportpark De Maasvallei aan de Bovensteweg in Mook begint om 14.30 uur. Door de KNVB is de heer Paul Coppens uit Nijmegen als scheidsrechter aangesteld. De spelersbus komt om 12.30 uur voor rijden aan de Hoefseweg.  • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn