DIOSA 1 - SC Millingen 1

Op zondag 14 oktober staat er voor SC Millingen een uitwedstrijd op het programma. Dan spelen we in Balgoy tegen DIOSA.                          

De laatste keer dat deze wedstrijd op het competitieschema stond, is om en om 5 jaar geleden en wel op 15 september 2013.  Millingen was toen op weg naar promotie naar de derde klassen en won toen in Balgoy met 3-0. Enkele spelers van onze tegenstander van vandaag zien we opnieuw terug. Rob Peters, Ted van den Oever, Rudy van Beuningen en Twan van Burk zijn namelijk al jaren samen actief bij DIOSA. Trainer is Arjen Kuypers en die is  aan zijn tweede seizoen bezig. Kijken we naar de resultaten tot nu toe dan zien we dat de thuisclub twee keer heeft gespeeld, twee keer heeft verloren en nog niet heeft gescoord.  

Wat Millingen betreft was de mooie overwinning op Ewijk een mooie opsteker voor de blauw  zwarten. Er werd prima en met volledige inzet gewerkt en dat leverde 3 punten op. We zagen volop strijd van de brigade uit het Rijndorp met een verdediging die de deuren dicht hield. En ook keeper Chiem Haukes stond zijn mannetje met enkele fraaie reddingen. Geen onbekend terrein zondag voor een aantal spelers uit de huidige selectie die bij bovengenoemde match uit 2013 aanwezig waren. Trainer Sven Jeuriëns was toen trouwens nog als speler actief, hij maakte bij de 3-0 zege als invaller zijn opwachting in de hoofdmacht.      

De wedstrijd op Sportpark De Wissen in Balgoy begint om 14.30 uur. De KNVB heeft de heer M.G.M. Grisel uit Druten als arbiter aangesteld De spelersbus komt om 12.30 uur voor rijden aan de Hoefseweg en vertrekt om 12.45 uur.

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn