Dio '30 1 - SC Millingen 1


De komende match staat gepland in het Land van Maas en Waal, in Druten. En geen gemakkelijke
tegenstander, DIO’30 dacht vorig seizoen al te kunnen promoveren naar de Tweede Klasse maar dat mislukte op het nippertje. De ploeg van trainer Stefan Hoogsteder probeert het nu opnieuw en is prima van start gegaan. Het team is op dit moment mede koploper met 13 punten uit 5 wedstrijden. Er wordt lustig op los gescoord en spits Arthur van den Eeckhout staat met 7 doelpunten hoog op de lijst van de regionale topscorers. Ten opzichte van vorige seizoen hebben de rood-witten zich aanvallend versterkt met: Roy de Ruiter van DFS Opheusden en Yannis Ngola van Alverna.  

Millingen staat er minder goed voor en heeft pas twee punten behaald tijdens de eerste 5 potjes voetbal. Wel moet hierbij aangetekend worden dat de blauw-zwarten bijna alleen maar gespeeld hebben tegen ploegen uit het linker rijtje. Aan de laatste ontmoeting in Druten bewaren de Millingen supporters nog mooie herinneringen. Voorafgaand aan dit treffen was de defensie van DIO pas 3 keer gepasseerd na de winterstop. De jongens uit het Rijndorp lieten tot verbazing van vriend en vijand het net achter DIO keeper Degen liefst 4 keer trillen en vertrokken met een 4-3 overwinning naar huis.   

De wedstrijd op het Sportpark De Gelenberg in Druten begint om 14.00 uur en de spelersbus komt om 12.00 uur voorrijden op de Hoefseweg. Arbiter Hooghoff is vervangen door C. van der Zwan ! 

Tekst: Hein van de Wal  

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn