Brakkenstein 1 - SC Millingen 1Op Zondag 24 september begint SC Millingen de competitie met een uitwedstrijd. Dan spelen we in Nijmegen tegen RKSV Brakkenstein. 

Het begint goed met meteen een pittige tegenstander. De geel-zwarten zijn er onder trainer Koen Renswoude in geslaagd om binnen 3 jaar vanuit de 5e klasse naar de 3e klasse te promoveren. De
laatste keer dat we in Brakkenstein aantraden was op: 12 april 2015. En er waren behoorlijk wat Millingse supporters langs de lijn aanwezig. Dat was de match die Millingen met 2-1 won waardoor de ploeg het kampioenschap in de 4e klasse E binnen haalde. Komende zondag zal het een heel andere wedstrijd worden waarin beide teams blanco van start gaan.  

Net zoals Brakkenstein heeft SC Millingen de eerste ronde in de KNVB beker eenvoudig overleefd maar in de competitie zal het tegen echt grote jongens op moeten boksen. De blauw-zwarten staan voor het eerst in de historie voor de tweede achtereenvolgende keer in de 3e klasse. En zal door het grote spelersverloop met een bijna geheel nieuw elftal de strijd aan moeten gaan. Als we beide teams naast elkaar zetten dan zien we dat er bij Brakkenstein in de selectie nog 8 spelers deel uit maken die in 2015 ook al aan de aftrap stonden. Bij SC Millingen bedraagt dat aantal: 3.   

De wedstrijd op het Sportpark aan de Heemraadstraat in Nijmegen begint om 14.30 uur en als
scheidsrechter is de heer Raymond Foget uit Elst door de KNVB aangesteld. De spelersbus komt om 12.45 uur voor rijden aan de Hoefseweg. 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn