Blauw Wit 1 - SC Millingen 1Blauw Wit tegen Blauw Zwart vandaag en dat is niet voor de eerste keer, sinds de fusie in 1997 hebben beide ploegen elkaar 24 keer ontmoet en daarvan won Millingen 10 keer terwijl de jongens uit Hees er ook 10 keer met de winst vandoor gingen. Luuk Arntz, Rik Bours en Rick Bentvelsen komen we tegen en daarnaast de van DIO’30 terug gekomen keeper Niels Coenders. Blauw Wit heeft een tweetal gevaarlijke spitsen:Sam Jacobs heeft al 4 keer gescoord en de van De Treffers terug gekomen Roy Nijenhuis is snel en effectief. Trainer Eric-Jan Demmers is aan zijn tweede seizoen bezig bij onze tegenstander.  

De laatste onderlinge ontmoeting in Nijmegen won de thuisclub met 3-1. Millingen wacht dit seizoen nog steeds op de eerste overwinning. Heeft pas twee punten en die werden behaald in de eerste twee wedstrijden, daarna werd er liefst 6 maal verloren Afgelopen zondag kwam Eldenia op bezoek en die ploeg won met 4-0. Het grote manco bij de club uit het Rijndorp zit in de productiviteit. Slecht 7 keer wist men het vijandelijke net te vinden en 1 maal gebeurde dat door een speler van de tegenpartij. Millingen is met 8 goals het enige team dat niet in de dubbele cijfers zit.

De wedstrijd op Sportpark De Schoonhorst aan de Energieweg begint om 14.00 uur en als arbiter is de heer Roy Janssen door de KNVB aangesteld. De spelersbus komt om 12.15  voor rijden aan de Hoefseweg.

Tekst: Hein van de Wal

 

 

 

 

 

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn