BLAUW WIT 1 - SC MILLINGEN 1

Op Zondag 30 april staat er voor SC Millingen een uitwedstrijd op het programma. Dan spelen we in Nijmegen tegen Blauw-Wit.  

Ja Blauw Wit een oude bekende waar we sinds de fusie al 23 keer tegen gevoetbald hebben. Het leverde bijna altijd een winnaar op. Blauw Wit won 9 x en Millingen pakte 10 x de winst. Tijdens de laatste confrontatie eind november vorig jaar op De Hove kregen de blauw-zwarten de pin op de neus. De club uit Hees pakte zomaar de 3 punten mee naar huis en dat had toen niemand verwacht. Met onze tegenstander van vandaag kun je alle kanten uit. De ploeg heeft met 60 tegengoals de zwakste verdediging uit de derde klasse D. Nederlagen van 6-2 tegen Groesbeekse Boys, 6-0 tegen DIO’30 en 5-1 verlies tegen Vitesse’08 hebben daaraan bijgedragen. Maar aan de andere kant werd er wel twee keer gewonnen van Vianen Vooruit.  

Milingen draait nog steeds goed en heeft sinds 5 maart niet meer verloren. In de afgelopen 6 wedstrijden werd er liefst 17x gescoord en 14 punten gepakt. Dat hadden er 4 meer kunnen zijn als er niet zowel tegen Vitesse’08 als Vianen Vooruit pal vóór tijd de zege uit handen werd gegeven. De bezoekers hebben nog 1 punt nodig om handhaving in de derde klasse zeker te stellen en zullen er alles aan doen om dat komende zondag te realiseren.  

De wedstrijd op Sportpark De Schoonhorst aan de Energieweg begint om 14.30 uur en als scheidsrechter is de heer C.F.H. Donners uit Nijmegen door de KNVB aangesteld. De spelersbus
vertrekt om 12.55 uur vanaf de Hoefseweg.

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn