Beuningse Boys 1 - SC Millingen 1Op Zondag 28 januari hervat SC Millingen de competitie na de winterstop met een uitwedstrijd. Dan spelen we in Beuningen tegen de plaatselijke Boys.       

Onze tegenstander van vandaag ging als een speer uit de startblokken bij het begin van de competitie. Uit de eerste 6 wedstrijden werden liefst 16 punten behaald. De toenmalige koploper leek onverslaanbaar maar daar kwam de klad in toen aanvoerder Bram Langedijk geblesseerd raakte. Met de resultaten ging het even minder waardoor de Boys nu op de 4e plaats van de ranglijst bivakkeren. Trainer Wim Wouterse is aan zijn 2e seizoen in Beuningen bezig maar medio 2018 stapt hij over naar Germania. Topscorer is Glenn Muller die al vaker gescoord heeft dan het hele elftal van SC Millingen bij elkaar namelijk 11 keer.  

Tijdens de laatste twee ontmoetingen in Beuningen speelde Millingen een prima partij voetbal. In het seizoen 2014-2015 werd er door een goal van Dirk Spann met 1-0 gewonnen. En vorig jaar hadden de blauw-zwarten de zege voor het grijpen maar zorgde onoplettendheid ver in blessuretijd ervoor dat er alsnog een remise (2-2) op het scorebord kwam te staan. Millingen staat onderaan met slechts 3 punten in de pocket. Men is één keer slechter gestart en wel in de hier boven genoemde voetbaljaargang 2014-2015. Na 10 wedstrijden stond de teller toen op 2 punten. De 1-0 winst in Beuningen leverde toen de eerste zege op. 

De wedstrijd op Sportpark De Ooigraaf in Beuningen begint om 14.00 uur en als scheidsrechter is de heer Herman Hofman uit Bennekom door de KNVB aangesteld. De spelersbus komt om 12.10 uur voor rijden aan de Hoefseweg.

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn