Batavia 1 - SC Millingen 1

Op zondag 31 maart staat er voor SC Millingen een uitwedstrijd op het programma. Dan spelen we in Batenburg tegen Batavia.  

Het is voor het eerst in de geschiedenis van de blauw-zwarten dat men in competitieverband aan mag treden in het pittoreske Batenburg gelegen aan de Maas. Batavia heeft de meeste tegengoals van de 4e klasse E namelijk 58. Grootste boosdoeners waren de tegenstanders Groesbeekse Boys die in Breedeweg met 11-0 wonnen en NSVV Kunde. De studenten schoten uit en thuis in totaal 13 keer raak. Trainer Henk Evers vertrekt na dit seizoen. Hij neemt daarna de touwtjes in handen bij Beuningse Boys. Hij wordt opgevolgd door de huidige aanvoerder Roel Hendriks, inmiddels goed voor 9 goals in 2018/2019.  

Millingen behaalde afgelopen zondag een fraaie zege in Puiflijk – de achterhoede maakte een degelijke indruk. Rick Wolsing, David Rüben, Randy Vermeulen, Menno Houkes en Robin van der Hoeven gaven weinig weg achterin en mocht dat wel gebeuren dan was daar altijd keeper Chiem Haukes nog. Hij vormde ook een belangrijk obstakel voor de aanvallers van SCP. Thuis won Millingen met 5-1 van Batavia maar de ploeg moet er zondag niet te gemakkelijk over denken. Want behalve Hendriks weten ook Mike Glaser, Saradan Gabica en Matthijs van Herkhuizen gemakkelijk te scoren.  

De wedstrijd op Sportpark De Hoppenhof in Batenburg begint om 14.00 uur. De KNVB heeft de heer B. Kaya uit Silvolde als leidsman aangesteld. De spelersbus komt om 12.00 uur voor rijden aan de Hoefseweg en vertrekt om 12.15 uur.  

Hein van de Wal

 

 

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn