• SELECTIENIEUWS VOOR SEIZOEN 2023-2024

  14 jun 2023
 • Na de uitschakeling in de play-offs afgelopen zondag tegen SP Lochem is het nu tijd om vooruit te blikken naar komend seizoen 2023/2024.
  Wij hebben aan het eind van dit seizoen afscheid genomen van Noud Rekers, Cas vd Leij en Sjoerd Tielkens als selectiespelers (1 e en 2 e elftal). Noud, die dit seizoen wat minder aan spelen toekwam door andere keuzes van de trainer, speelde een seizoen eerder verdienstelijk in het 1 e elftal. Door studie is voor hem de combinatie met spelen voor de selectie komend seizoen niet meer haalbaar.
  Cas heeft besloten op zaterdag bij zijn vrienden in zaterdag 2 verder te gaan en doet daarom een stap terug. Voor Sjoerd Tielkens geld hetzelfde als voor Cas. Wij danken de mannen voor hun inzet en enthousiasme en wensen hun veel succes en plezier toe voor de toekomst.
  In het nieuwe seizoen worden aan de selectie toegevoegd Joey Wijnhoven (MASV) en Skip Huisman (eigen jeugd). Skip kennen wij natuurlijk als de jongere broer van Frenk en Loek. Skip is een talent uit de eigen jeugd die vooral als vleugelspits speelt en donders snel is. Wij wensen hem veel plezier toe en succes met het door ontwikkelen van zijn talenten en wie weet gaan wij hem zien samen met zijn broers in ons 1STe elftal.
  Joey Wijnhoven kennen wij uiteraard al langer en is ooit als jeugdspeler begonnen bij SC Millingen, waarna hij vertrok naar SV Juliana'31 waar hij vanaf de D pupillen de hele jeugd heeft doorlopen. Wij hebben Joey bij wijze van introductie wat vragen gesteld.


  Waar heb je gespeeld na je laatste periode bij SC Millingen?
  Na het kampioenschap in de 4e klasse en na een plaats in de subtop/middenmoot in de 3e klasse ben ik 6 seizoenen geleden vertrokken bij Millingen. Ik ging weer terug naar mijn andere "oude" club: Juliana 31.
  Na Juliana kwam ik 3 seizoenen uit voor BVC in Beek ,ook voornamelijk in de bovenste regionen van de 1e klasse. Omdat BVC besloot om op lager niveau op zaterdag te gaan spelen, ben ik het afgelopen seizoen actief geweest bij MASV in Arnhem.
  Welke successen heb je daar gekend?
  Bij Juliana heb ik een kampioenschap in de 1e klasse en een jaar in de hoofdklasse mogen meemaken.
  Het afgelopen jaar bij MASV was ook een fantastisch jaar, waarin ook het kampioenschap in de 1e klasse werd behaald.
  Wat verwacht van je terugkeer?
  Aankomend seizoen kom ik weer uit voor het 1e van SC Millingen, waar ik veel zin in heb. Ik hoop met de club voor de bovenste plaatsen mee te kunnen doen. Ik besef ook dat door de degradatie van een aantal 3e klassers, en de versterkingen van andere ploegen, dit geen makkie zal zijn. Maar met de ploeg die er staat, de technische staf, en de vele Millingse toeschouwers verwacht ik een heel mooi seizoen, met hopelijk een mooi feestje aan het eind.
  Tot aankomend seizoen. 
  Groeten Joey Wijnhoven.


  Wij wensen uiteraard ook Joey alle plezier en succes toe komend seizoen in het blauw/zwart. Dit waren de wijzigingen voor komend seizoen. Voor nu wensen wij iedereen alvast een fijne zomervakantie toe en zien we mekaar weer ergens medio augustus.