• SC MILLINGEN-NSVV FC KUNDE UITSLAG 2-0

  3 okt 2022
 • Beide teams begonnen onder leiding van scheidsrechter Wesselkamp.

  Het zonnetje scheen en FC Kunde begon met harde passes aan spelverplaatsingen maar dat schoot vaak geen meter op.

  SC Millingen probeerde te voetballen maar kwam niet bij het doel van FC Kunde en hun doelman moest in de eerste helft maar één keer handelend optreden. Voor de rest was er echt te weinig te genieten en werd de rust bereikt met een 0-0 stand.

   

   Na de rust ging het snel. Een corner van Loek Huisman kreeg ook wat wind mee en de Kunde doelman viel met bal en al over de doellijn. Dat was 1-0. 

   

  FC Kunde trok meteen ten aanval en dat was een kolfje naar de hand voor de Millingse Boys. Uitvallen kwamen steeds vaker voor en toen Sam van der Velden niet goed verdedigd werd kon hij doeltreffend uithalen en de score zo opvoeren naar 2-0. Iedereen in een keer blij. FC Kunde wilde weer aanvallen maar veel ging er fout tot ballen die over de zijlijn gingen. Het doel van SC Millingen kwam wel een paar keer in gevaar maar goed handelend optreden van keeper Chiem en goed opgeruimen door de verdediging voorkwam erger. Bij de diverse aanvallen van SC Millingen schoot Rik Vermeulen rakelings over en even later tegen de lat. De keeper zal deze ballen alleen gehoord hebben en had anders geen enkele kans gehad.

   

  Waar in de recente bekerwedstrijd het 4-0 werd bleef het nu bij een verdiende 2-0. De eerste overwinning is een feit en dat moet vertrouwen geven. Zondag reizen we af voor een gemeentelijke derby in Groesbeek tegen Germania en de aanvang is om14.30.