• SC Millingen en Erreà Sport Nederland slaan de handen ineen.

  22 nov 2023
 • SC Millingen heeft een meerjarig partnership gesloten met het kleding merk Erreà / Erreà Sport Nederland. Het doel van deze samenwerking is om met elkaar uniformiteit en continuïteit binnen SC Millingen te creëren.

  De eerste leveringen ten behoeve van de Seniorenteams hebben reeds plaatsgevonden en in de komende jaren zullen we ook de andere teams gaan voorzien van hoogwaardige Erreà kleding.

  Erreà Sport:

  Sinds 1988 is het Italiaanse bedrijf Erreà Sport één van de grotere spelers en een mondiale leider in de productie van sport- en teamkleding. Een wereldwijd erkende naam die ook op het hoogste niveau van diverse internationale sporten opereert.

  Erreà heeft als onderscheidende kracht dat het de productie voor 100% in eigen handen houdt en beschikt over eigen fabrieken, waardoor het een constante kwaliteit en continuïteit kan garanderen. Gecombineerd met een interne grafische afdeling, heeft Erreà de mogelijkheid om unieke, gepersonaliseerde kleding aan te bieden aan clubs, bedrijven en verenigingen. Erreà is gespecialiseerd in Teamwear t.b.v. Voetbal, Volleybal, Rugby, Basketbal, Running etc. etc. Binnen de Nederlandse markt zijn ze onder andere gekend als kledingpartner van ADO Den Haag en sinds dit seizoen zijn ook de voetbalclub DVOL en VV Trekvogels overgestapt op het merk Erreà.  

  SC Millingen is met Errea Sport Nederland een exclusief partnership aangegaan. Dat betekent dat voor alle sportkleding van alle teams de verplichting geldt dat dit van het merk Errea is en besteld wordt bij Erreà Sport Nederland. Op de bovenkleding zal Erreà Sport Nederland het logo van SC Millingen plaatsen en ook is er een aantrekkelijke korting voor de leden. 

  Er is een webshop voor SC Millingen en via de link Clubshop SC Millingen - ERREA Sport Nederland kunnen teams of individuele leden aanvullende SC Millingen kleding en producten bestellen.

  Wil je als geheel team een bestelling plaatsen en/of iets met een sponsor doen, neem dan a.u.b. even vooraf contact op met de sponsorcommissie via Menno Houkes (sponsor1@scmillingen.nl)

  Erreà Sport Nederland wil graag alle leden van SC Millingen in het kader van het nieuwe partnership in combinatie met Black Friday, Sinterklaas en Kerst een extra korting bieden in de online Clubwebshop.

  Vanaf donderdagavond 23 november t/m zondag 17 december 2023 krijgt iedereen geen 20% maar tijdelijk 30% korting op alle SC Millingen artikelen.

  Namens Bestuur SC Millingen