Opstelling:

Chiem Haukes (GK), Bram Slotboom, Menno Houkes, Tieme van Eck, Loek Heijmink, Owen Schenning, Aaron Heijmen (45 Noud Rekers), Loek Huisman, Rik Grintjes(Tim Gesthuizen) , Rik Vermeulen en Sam vd Velden

Aftrap 14.30 uur op sportpark De Hove

Wedstrijdverslag:

Vandaag moest het gebeuren voor SCM 1. De nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse zou bij winst of een gelijkspel met zekerheid maar zelfs bij verlies, afhankelijk van andere uitslagen, veilig gesteld kunnen worden. Het team van Willie Willems ging van start met dezelfde basis zoals ze dat een week eerder deden tegen Ewijk toen er nog overtuigend werd gewonnen. Voor deze laatste competitiewedstrijd scheen het zonnetje volop en was het goed druk langs het veld en op het terras.

Millingen kwam al snel in de 1e helft door een kopbal van Rik Vermeulen op een 1-0 voorsprong. Maar lang kon de ploeg van Willie Willems hier niet van genieten; UHC kwam langszij en kort daarna zelfs op een 1-2 voorsprong. Rik Grintjes bracht de stand terug op 2-2, maar vlak voor rust kwam UHC toch weer op voorsprong waardoor we de rust in gingen met een 2-3 achterstand.

Na de rust kwam Millingen beter uit de kleedkamer en dat resulteerde in een doelpunt van Sam van der Velden: 3-3. Millingen drukte door en creĆ«erde een aantal goede kansen. Sam van der Velden wist met een hard schot de keeper te verrassen en zorgde voor de 4-3. Wie dacht dat de overwinning nu binnen was had het mis, want UHC kwam weer langszij en scoorde het laatste doelpunt van de middag: Eindstand 4-4.

Ondanks het puntenverlies wist Millingen zich te kwalificeren voor de play-offs. SC MILLINGEN gaat promotiewedstrijd spelen tegen nr. 11 op ranglijst in klasse 3C. Eerste wedstrijd wordt een uitwedstrijd op 4 juni. Mogelijke tegenstander kan dus worden Rood Wit, Blauw Wit of Angeren. In klasse 3C is nog een speelronde te gaan. Na Pinksterweekeinde is duidelijk wie de tegenstander wordt.

Wij rekenen weer op de steun van onze supporters en samen gaan we volle bak voor promotie!