• SC Millingen 1- OSC 1 uitslag 3-2

27 nov 2022
  • Het was bij de start druilerig weer en dat bleef het de hele wedstrijd. Een spannende wedstrijd kwam eraan al zou je dat vooraf niet gedacht hebben. Beide teams zochten de aanval met verzorgd voetbal en opkomende verdedigers. Maar het duurde wat langer voordat er gescoord werd. Het was allemaal maar vooral van Millingse kant regelmatig goed voetbal. Het was in de 25e minuut toen Rik Vermeulen opdook bij de eerste paal en de 1-0 liet noteren. OSC bleef ook de aanval zoeken en dat resulteerde in de gelijkmaker even later. Een lange voorzet kon niet onschadelijk gemaakt worden en bij de tweede paal tikte een speler de 1-1 aan. Daarmee gingen we rusten.

Na de rust kwam SC Millingen weer goed uit de startblokken. Het viel aan en regelmatig kwam OSC in het nauw en nu gebruikten ze meer de lange bal. Veel meer lengte konden ze ook inzetten tegen onze spelers. Maar ineens een mooie aanval over een paar schijven en zo kwam de bal bij Aaron Heijmen die met de buitenkant voet een pegel liet vertrekken die pas in de uiterste hoek van het doel tot stilstand kwam. Het was 2-1 en toen dachten we doordrukken maar OSC bleef hardnekkig tegenstand bieden. En toen er een voorzet kwam voor het doel van Millingen en iedereen verwonderd keek scoorde een speler van OSC met een kopbal de 2-2. Millingen kon weer aan de bak maar OSC ging er ook voor. Toen er formeel 8 minuten voor het einde een vrije trap van Loek Huisman te ver dreigde te gaan werd deze bal terug naar het midden gekopt en daar stond Bram Slotboom om die bal onder luid gejuich met zijn teen in het net de duwen. Dat was 3-2 en verdiend te noemen. SC Millingen viel meer aan dan OSC dat veel de lange bal gebruikte. Een flinke blessuretijd leidde niet tot meer doelpunten en SC Millingen voegde weer 3 punten toe aan het totaal.

Millingen won weer. Aanstaande donderdagavond reizen we af naar Groesbeek voor resterende 14 minuten van de eerder gestaakt wedstrijd tegen Germania. Aanvang 20.30 uur. Aanstaande zondag reizen we af naar Hernen om tegen UHC te spelen. Die wedstrijd begint om 14.00.