• SC MILLINGEN 1-KRAYENHOFF 1 UITSLAG 2-2

27 okt 2022
  • Onder een heerlijk zonnetje begon deze wedstrijd tegen de koploper in onze klasse. Krayenhoff heeft een balvaardige ploeg en dat zag je meteen vanaf de aftrap. Een voorzet na 6 minuten kwam bij Luc Arntz terecht die moederziel alleen vrij stond en de hoek voor het uitzoeken had. De bal werd door hem keurig ingekopt. 0-1.

Verder gebeurde er niet veel meer in de eerste helft behalve toen Loek Huisman uit moest vallen en Menno Houkes hem verving. In de extra blessuretijd die dat opleverde scoorde Krayenhoff de 0-2. Gelukkig kon SC Millingen via Owen Schenning wat terug doen door met een verwoestende uithaal de doelman van Krayenhoff kansloos te laten en zorgde voor de 1-2. Waarom wordt er niet meer geschoten?

Na de rust waren beide partijen een tijdlang machteloos om tot daadwerkelijke afrondingen te komen, pogingen waren er wel maar de afwerking faalde van beide kanten. Toch kwam SC Millingen tot scoren al met de hulp van een verdediger van Krayenhoff. Ze kregen de bal niet weg na een vrije trap en SC Millingen probeerde de bal erin te krijgen hetgeen uiteindelijk lukte toen de verdediger van Krayenhoff zijn eigen doelman passeerde onder luid gejuich van de talrijke Millingense supporters. Krayenhoff zocht volop de aanval waarbij het tempo omhoog ging en de spanning steeds verder toenam. Het Millingse doel kwam onder vuur te liggen en miraculeus ontsnapte het doel aan een doorboring.De scheidsrechter telde maar liefst 9 minuten extra tijd bij waarbij niet helemaal duidelijk was wat daarvoor de reden was. Het was half vijf toen uiteindelijk de scheidsrechter affloot.

Einstand dus 2-2 en Krayenhoff incasseerde hun eerste 2 verliespunten.

Komende zondag 30 oktober gaan we naar Heumen.