De Toppers van JO8-2

Uitslag: 1 - ..

Het is zover de eerste wedstrijd van JO8-2, bestaande uit van links naar rechts: Robin, Jim, Xavi, Lynn, Robin, Beau, Neill en Vince.

Keihard hebben ze gestreden om de wedstrijd te winnen. Helaas waren de spelers van Orion JO9-1 al een jaartje verder met spelen en dat is terug te zien in de eindstand, maar......dan toch wist precies om 9.18 uur Robin te scoren door mooi samenspel!!!!

Ook Neill rende zich in het zweet met mooie acties en Vince razendsnel tussen de tegenstanders door, Beau schoot ze ook steeds de juiste kant op, mooie redding van Robin en Jim en ook onze jonge dame Lynn had een mooie reddingsactie.

Stoere acties gezien van echt alle spelers! En wat kunnen ze rennen en al goed over spelen, dat kan alleen nog maar beter straks.
Eerste helft heeft Xavi gekeept en wat kan hij al een ballen tegenhouden! En de tweede helft Robin en die wist ze ook al goed te vangen en bang voor de bal.....nee dit team niet!!

De trainers en leidster hebben alle vertrouwen in het team, en alle ballen die we dit jaar laten gaan, komen we de volgende keer aan ze terugbrengen. Wat een enthousiasme en doorzetters. Ze hebben allemaal één spekje verdiend na afloop😉.

Clyde, Rik en Hella

Hoefseweg 21