De Toppers van JO8-2 uit tegen de Beuningse Boys JO8-7 (17-02-2018)

Uitslag: 0 - 15

Vrijdagavond, 16 februari, de avond voor de wedstrijd


De leidster krijgt rond 18:10 uur een berichtje van Barry met de suggestie om rond 19:00 even koffie te brengen langs de lijn. Dat triggert direct de leidster (die het vrijdagavondoverleg bijna vergeten was), dat de winterstop echt voorbij is. Enkele ouders (ik noem verder geen namen) denken dat de leidster daar altijd lekker rustig koffie drinkt om maar niet buiten in de kou te hoeven staan (stiekem hebben ze natuurlijk gelijk). Gelukkig grijpt Rosanne direct in, dat als Barry koffie wil dat hij dan zelf maar leidster moet worden. Hierna hebben we niks meer van Barry gehoord….

Trainers Clyde en Rik zijn al vanaf januari fanatiek begonnen met serieuze trainingen. Zo hebben ze een nieuw trainings-onderdeel gelanceerd: ‘kontjeknaaien’. Een beetje vreemd maar zolang de trainers het mikpunt zijn, vinden de kids het goed. Het is koud (vooral langs de zijlijn), maar de kids klagen geen moment en de handschoenen en jassen vliegen (al na 5 minuten) richting de ouders aan de zijlijn…..kou dat kennen deze kids niet. Het ziet er naar uit dat de meeste puntjes op de i staan en dat we klaar zijn om de Beuningse boys (BB’s) morgenvroeg in te pakken……

O ja, belangrijk nieuws: De JO8-2 heeft er sinds kerst een heuse mascotte bij, genaamd Quinn. We zullen hem alleen bij hele sterke tegenstanders meenemen zodat hij kan zorgen voor wat (pijnlijke) afleiding langs de zijlijn (waar zelfs menig volwassene voor wegvlucht).