De Toppers van JO8-2 thuus tegen de Woezik JO8-6 (10-03-2018)

De Toppers van JO8-2 thuus tegen de Woezik JO8-6 (10-03-2018)

*Belangrijke leeswijzer: dit verslag kan tekst met Millings dialekt bevatten. En omdat vandaag den dag ge nie meer zo vul Millings meer proat maar Hollands of wat er vör deur git, kan het zijn dat ge het niet helemaal meer begriep (ik ok nie). Helemaal richtig  Millings dialekt is dit ok nie, das best sund maar die dern van een leidster heeft wel wa geleerd in de groepsapp en wilde het ook eens in het Millings dialekt proberen omdat ze het toch wel sunt vond dat alleen Barry het nog kon, het is toch ow ege streektaol dus ok un bietje van SCM. In dit verslag gebrüken we in dit verslag enkel wat veurbeelde zodat niet inkelde bejaorde minse het begriepen.

Vrijdagavond, 9 maart, de avond veur de wedstrijd

Ut is 19:30 uur op enne moie vrijdaggeavond.  De kienderen komen aangerend aover et voetbalveald. De himmel was klaor en ge kos wied van ow af kieke. De kienderen hebben zin in de training en alle kienderen zijn er dan ook. De trainers gaan geliek aan de slag en laten de kienderen lekker met de bal speulen. Gelukkig vangen ze ook nog wa op. Af en toe komen de blagen wa buizen en kennen ze wat daauwelen maar de trainers zijn niet daaps en zorgen dat het een serieuze training wordt.  Af en toe gaopaojeme ze maar daar is gene tijd vur. Er is gene tijd voor jarremieje. Gelukkig doen de Toppers da ok moi nooit. En de kienderen hebben maar een doel morgen als ze wakker worden en da is winnen van de Woezikjes. Dus hop naar huus anders zijn de klumpen al kats verslete en da kunnen we nie gebruken.

Zaterdagochtend, 10 maart, 11:00 uur, de wedstrijd