De Toppers van JO8-2 thuis tegen de Beuningse Boys JO8-7 (18-11-2017)

Uitslag: ?? - ??

Vorige week eindigde het verslag met de woorden “nog voor sinterklaas gaan wij winnen!” is het gelukt? Lees snel verder over het verloop van de tiende wedstrijd #nederlaag vs #overwinning 😉.

De training

Ditmaal wordt de training als vanouds gegeven door de trainers Rik en Clyde, er wordt flink gecoacht op de vaardigheden die nog verder verbeterd kunnen worden en gesignaleerd waren tijdens de vorige wedstrijden. De training start met een stukje conditie en opdrukken, dit gaat de een zichtbaar beter af dan de ander. Er wordt gedribbeld, op het goal afgewerkt, er wordt een toernooitje gespeeld en Lynn wil (door tactisch het tere hart van de trainers te breken) zoals beloofd door de trainers  afronden met penalty’s met haarzelf in het goal. (ondanks dat alle spullen reeds zijn opgeruimd😉)  Er zit nog een verrassingselement aan het eind van de training maar daar laten we ons verder niet over uit. Het leek in ieder geval wel even Sinterklaas….. Yell, Yell, Yell, Clyde en Rik dank je wel, de pepernoten waren lekker.