• Overas.Boys-SC Millingen eindstand 3-4

  13 nov 2022
 • Tja wat een zware bevalling, vooral na het spetterende begin. De zon scheen, een bestuur van de Boys bestaande uit drie dames, en de koffie was heerlijk. SC Millingen ging zeer gretig van start en had de Boys in de houdgreep. Al snel viel de 1-0 door Rik Vermeulen en wat later de 2-0 door Owen Schenning. 25 minuten waren er gespeeld en de Millingse toeschouwers gingen er voor staan en zitten. Overasselt werd een keer gevaarlijk door en te korte terugspeelbal maar Chiem Haukes redde uitstekend. Daarna raakte Millingen de binnenkant paal en de lat. En toen Rik Vermeulen in de 16 meter onderuit gehaald werd kreeg Millingen ook een penalty. Moet een gevloerde speler een penalty nemen? Of zoals de duitsers zeggen : ein Gefaulter soll seinen Elfmeter nie nehmen. Rik schoot hem niet goed in en de doelman redde die.

   

  Rust.

  Na de rust vergat Millingen te voetballen en zo kopte Overasselt de 2-1 binnen en even later werd het te ver opgerukte rechter verdedigingblok eruit gelopen en viel onder luid gejuich de 2-2. Tja dat hebben we een beetje over onszelf afgeroepen. Het werd toen na een paar aanvallen ineens 2-3 door een koddig eigen doelpunt van Overasselt. Wat later toen Rik Vermeulen niet kon afdrukken nam Loek Huisman de bal over en dat betekende 2-4. Dan loop je vast richting uitgang en zie tot verbazing de 3-4 vallen  en hoe kon dat weer?

   

  Ondanks de winst en nu de tweede plaats op de ranglijst was de tweede helft niet goed. Doelpunten zat maar we hadden bij de rust deze ploeg al op 0-5 moeten hebben. En dan na de rust uitlopen want als het spel was doorgetrokken zoals in de eerste helft hadden de Boys uit Overasselt nog steeds naar adem kunnen happen.

   

  Maar goed, de 3 punten gingen mee naar Millingen en aanstaande zondag komt Diosa op bezoek in Millingen. Dus een goede kans om te laten zien dat we het goede spel ook een hele wedstrijd kunnen volhouden.