Wedstrijdzaken app nu ook voor Onder 11, Onder 9 en Onder 8

Invoeren uitslagen via Wedstrijdzaken-app  Alle Onder 7 t/m Onder 11 teams stappen op 1 februari 2018 over op het invoeren van uitslagen via de Wedstrijdzaken-app. Vanaf dan is het niet meer mogelijk om uitslagen in te voeren via Sportlink Club. Wanneer wordt dit mogelijk?
Per 1 februari 2018.
Welke competities betreft het? Alle bekerwedstrijden en competities van Onder 11 en jonger. Geen enkele wedstrijd kan/moet nog ingevoerd worden via de Uitslagen in Sportlink Club. Waarom moet ik uitslagen doorgeven als er bij de Onder 8 en Onder 9 geen stand wordt gepubliceerd?Hoewel de KNVB bij de Onder 8 en Onder 9 vanaf dit seizoen geen standen meer publiceert (lees hieronder waarom) is het doorgeven van uitslagen van groot belang. Op basis van deze uitslagen kan de KNVB teams (her)indelen en zo meer gelijkwaardige wedstrijden realiseren. De cijfers van dit seizoen laten zien dat dankzij het doorgeven van de uitslagen en de daaropvolgende herindelingen het aantal grote uitslagen wekelijks is afgenomen en we nu op hetzelfde niveau zitten als voorgaande jaren8 en Onder 9 .
Moet er net als op mDWF per wedstrijd een spelersopgaaf ingevoerd worden? Nee, spelersopgaaf is niet vereist en niet mogelijk.
Moeten we voor alle betrokken spelers een pasfoto in het systeem zetten en komt er een digitale passencontrole? Nee, de pasfoto’s zijn niet nodig. De spelbeleider doet geen passencontrole.
Wie kan de uitslag of evt. de afgelasting invullen? Alle leden van de thuisvereniging die als wedstrijdsecretaris mDWF staan geregistreerd in de ledenadministratie (Sportlink Club) kunnen alle thuiswedstrijden verwerken. De official die als scheidsrechter/spelbegeleider is aangesteld voor een wedstrijd kan zijn “wedstrijd” afhandelen.
Wie ziet de wedstrijden van de Onder 11 en jonger in zijn persoonlijke programma staan in de Wedstrijdzaken- app (maar ook in voetbal.nl)?Niet alleen de wedstrijdsecretaris mDWF en de scheidsrechter. Alle spelers en stafleden die zijn ingedeeld in een bondsteam zien de wedstrijden van het eigen team.
In de Wedstrijdzaken-app zie je geen namen of foto’s van de teamleden. In de Voetbal.nl app zie je de teamleden wel staan. Afhankelijk van de privacy-instelling zie je naam en foto (indien ingeladen), alleen de naam of geen van beiden. Wedstrijdzaken-app Kijk hier voor meer informatie.

Moeten wij bondsteams maken voor de Onder 11 teams en jonger? Het is voor het invullen van de uitslag met de Wedstrijdzaken-app niet noodzakelijk, maar wel aan te bevelen. Je ziet dan immers als teamlid of staflid de wedstrijden in je programma. Dat is vooral handig voor de teamleiding. 

De bondsteamindeling geeft de KNVB inzichten die steeds meer gebruikt gaan worden voor het maken van goede competitie-indelingen. 
Is het verplicht om op het mobiele Uitslagenformulier een spelbegeleider (O8, O9) of scheidsrechter (O10, O11) in te vullen? Nee, dat is optioneel en niet verplicht. Als deze wel is ingevuld, kan hij/zij de uitslag invullen. Als deze niet is ingevuld, dan kan de wedstrijdsecretaris mDWF van de thuisclub de uitslag invullen.
 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn